Barnfest – Lille Prinsen

I år erbjuds våra gäster på Teater Kojans version av Lille Prinsen (Antoine de Saint-Exypéry). Kom med och upplev en härlig berättelse samt rymdvärlden uppe i Restaurang Tekniska!

Vi samlas först på Lilla Teatern klockan 12.00 för att se föreställningen Lille Prinsen. Efter det åker vi upp i rymden till Restaurang Tekniskas Salar, var både yngre och äldre deltagare har möjligheten att pyssla, få ansiktsmålningar och delta i olika programpunkter med rymdtema. Klä er gärna enligt temat – astronauter, planeter, rymdvarelser och annat roligt!

I deltagaravgiften ingår teater samt mat och efterfest på Restaurang Tekniska.

LILLE PRINSEN
En pilot har tvingats landa med sitt flygplan i öknen. Under tiden han arbetar med att reparera sitt flygplan dyker DEN Lille prinsen upp. Prinsen kommer från en planet som är lika liten som ett hus och heter ASTERIOD B612. Han berättar för piloten om sin spännande resa bland himlakropparna. Han har bland annat träffat en talande orm, en härsklysten kung, en geograf som aldrig reser och en vis räv.

Den lille prinsen är ett äventyr för hela familjen fylld av fart, fantasi och förundran. Berättelsen handlar om kärlek, nyfikenhet och om vad som egentligen är viktigt i livet.

”Stäng dina ögon och öppna ditt hjärta, då kommer du se allting”. *)

Restaurang Tekniska erbjuder alla deltagare på en UFO-meny:

Hamburgare
– ketchup
– majonäs
– kryddgurka

Grönsaker med dipp
– gurka, paprika och morot

Popcorn & marshmallow
Chocolate Chip Cookies

Trip
Kaffe/te

Deltagaravgift:
– Barn: 16 € (barn under 1 år gratis)
– Vuxna: 21 €

Du kan kolla vem som redan anmält sig här.

Liknande evenemang

27.02.2019

Arkitektgillet: Miljöpåverkan, digitalisering och kallelse till årsmöte

27.02.2019

Tänk på detta då du skriver under ditt arbetsavtal!

14.05.2019

Resa till Vallonbruken, Sverige