Biljettutlottning: Chalmersspexet Bob: Marie Antoinette

TFiF lottar ut 2 x 2 biljetter till Chalmersspexet Bob: Marie Antoinette den 30.11 i Helsingfors! Delta i utlottningen genom att anmäla dig via länken till vänster.

Biljetterna utlottas den 15.11 och vinnarna kontaktas per e-post.

Biljetterna finns även att köpa på chalmersspexet.fi från och med 30.10.

Biljettpris:

phux 12€ / studerande 15€ / vuxen 25€
nachspexet: studerande 13€/ vuxen 25€
 

Om spexet:

Livet på det franska hovet år 1789 är rosaskimrande och bekymmerslöst. Eller ja, i alla fall om man frågar Marie Antoinette och hennes make Ludvig XVI. Hovdesignern Rose fortsätter dessutom att köpa in dyra klänningar och smycken, medan den inhyrda svenska konsulten är mer engagerad i att roa sig än att hjälpa till med Antoinettes relation till folket; detta till Madame Etiquettes stora förfäran.

“Men äsch då, inte skulle väl något så fjantigt som en revolution kunna inträffa. Folket är ju vana vid att ha det lite miserabelt.” – Det är i alla fall Ludvigs mätress väldigt mån om att trycka på när det kommer på tal. Samtidigt verkar hon smida mörka planer med en ung pöbelman som har tankar om stordåd och ett långt svåruttalat namn. Nappapp-..? Nappen? Na..? Något sånt.

När brödbristen bland folket börjar jäsa till stora proportioner blir det dock svårare och svårare att låtsas som att allt är som det ska. Och vad gör egentligen hovbetjänten om nätterna? Vad har det med volter att göra?

Spex är en interaktiv teater där publiken får föreslå omstarter för de olika scenerna för att testa skådespelarnas förmåga att improvisera.

Välkomna på Chalmersspexet Bobs allra sista föreställning någonsin!!

Liknande evenemang

14.12.2019

Guidad rundvandring i samband med julmarknad – Pargas vid gruvkanten

14.12.2019

Stans bästa jullunch!

26.11.2019

TFiF Valmöte