Biljettutlottning: Chalmersspexet Geronimo – Åbo

TFiF lottar ut 2 x 2 biljetter till Chalmersspexet 7.12 i Åbo! Delta i utlottningen genom att anmäla dig via länken till vänster.

Om man vill försäkra sig om att få en biljett så finns de att köpa av spexamiralerna på campus eller Ticted. Pris 15 € för studerande, 20 € för utexaminerade. Biljetterna kan inte bokas via TFiF.

I ett litet hus på prärien lever den en gång mäktiga och krigslystna apachehövdingen Geronimo ett lugnt och stillsamt pensionärsliv tillsammans med sin fru Azul. Efter att hans stridsyxa för många år sedan under mystiska omständigheter grävdes ner tvingades Geronimo att kapitulera inför sin evigt svurne rival, den patriotiske och frihetsälskande generalen Nelson Appleton Miles.

Men sämre tider väntar bakom husknuten, den visa och uråldriga Goyen kommer med dåliga omen och förutspår en stundande katastrof…

Plötsligt fylls Geronimos lugna bakgård av frågvisa journalister, lyckosökare från väst och mystiska arbetare. Vilka är de illavarslande syner som Goyen har fått se? Vad händer när oönskade gäster plötsligt sätter spaden i Azuls omsorgsfullt uppdrivna grönsaksland?

Och viktigast av allt… Är det någon som minns var stridsyxan grävdes ner?

Liknande evenemang

02.12.2018

Åboavdelnings julträff på Klosterbacken

26.11.2018

Studerande – vad skall finnas i ditt arbetsavtal?

11.12.2018

Intresseanmälan till Royal Caribbean Cruises Ltd.