DYR: Hanken på en kväll i Helsingfors

Många vet att sparande och placerande är en bra sak, men utan en ordentligt uppgjord plan går det lätt så att målet med sparandet blir oklart och därmed påverkas man i betydande grad av händelser på marknaden. Under denna kväll går vi igenom hur

  • du kan bygga en sparplan/placeringsplan
  • du gör en personlig riskbedömning
  • vilka saker man borde fokusera på

Vi tar dessutom en titt på hur våra val påverkar vår framtida ekonomi. Med en vettig placeringsplan har du möjlighet till betydligt bättre avkastningar över tid. Då fokus är på målet stör inte diverse börskrascher längs vägen. Välkommen med på en underhållande och insiktsfull kväll i placerandets tecken!

Som kvällens föredragshållare fungerar Sven-Eric ”Svenne” Holmström, placeringscoach och företagare. Svenne har lång erfarenhet av placeringsmarknaden och aktiesparande. Bl.a. har han fungerat som försäljningsdirektör inom placeringar i Aktia och som styrelsemedlem i Aktiespararnas Centralförbund. Idag är han en oberoende företagare och leder Holmström Group Oy, där han aktivt arbetar för att öka finländarnas kunnande inom ekonomi, spara och placera. Svennes presentationsstil är underhållande, medryckande och tankeväckande.

 

Vi träffas på Klubb Orfeus onsdagen den 7 november klockan 17.00.

Evenemanget är avgiftsfritt. Det riktar sig  till alla TIFFare och DIFF:are, gamla som studerande.  Vi bjuder på semla och kaffe.

Anmäl dig senast den 4.11 via anmälningsfunktionen till vänster på sidan.

Liknande evenemang

28.11.2018

Musikalen Chess

31.10.2018

TFiF stipendieansökan hösten 2018

14.11.2018

Teknik för framtiden