Ens lite lugn i huset

Farsen Ens lite lugn i huset har premiär på Lillan den 2.2. Den är skriven av Florian Zeller och föreställningen regiseras av Jaaakko Saariluoma. På scenen ses Max Forsman tillsammans med bl.a. Sixten Lundberg, Pia Runnakko samt Robert och Wilhelm Eckell.

Pjäsen beskriver hur det går till då huvudpersonen Marcus ser fram emot att ostört hemma få njuta av sitt nyliga loppmarknadsfynd en legendarisk jazzinspelning. Att allt inte går så som han tänkt sig kan man givetvis förutspå. Läs mera här.

Efter föreställningen samlas de som så önskar i Klubb Orfeus för att smälta föreställningen tillsammans med en god sallad och lämpliga drycker. Som extra krydda inbjuds en eller flera av dem som medverkat i pjäsen efteråt till klubben förutsatt att vi själv blir skäligt många. Eftertillställningen tar vanligtvis ca en timme i anspråk.

Medlemmar från ekonomföreningen Niord är med bland publiken och har också inbjudits till klubben.

Pris: 34 € för teaterbiljetten och 16 € för eftertillställningen. Man kan anmäla sig till endera eller båda delprogrammen. Om inte annat meddelas skickas biljetterna per post till anmälarna en dryg vecka före förställningen.

Lista över redan anmälda.

Liknande evenemang

02.02.2019

Upptäcktsresande Pata Degerman

24.01.2019

Symposium om Nytänkande hälsovård: teknik, utmaningar och vägar framåt

07.02.2019

Kärnkraftens roll i den framtida energiförsörjningen