Lämna inte i dåtiden – skapa insikter och förstå framtiden!

Att analysera omvärldsförändringar och anpassa sin verksamhet är viktigare än någonsin.

Bobo af Ekenstam är omvärldsanalytiker, strategikonsult och VD för konsultföretaget Docere Intelligence AB. Företagets trendsajt Buzzter är den största i Sverige där man följer med konsumenttrender globalt tex. arbetsliv, shopping, mat&dryck, media. Docere kombinerar sin långa erfarenhet med modern trendanalys för att göra den tillgänglig för alla. Varje dag kommer det nya spaningar från Buzzters redaktion och deras professionella spanarnätverk. Spaningarna ger tidiga signaler om kommande trender samt ger inspiration och idéer till egen innovation bl.a. till H&M.

Bobo af Ekenstam talar om hur man gör för att ge sig in på detta område på ett professionellt sätt och dra nytta av resultaten. Under webbinariet berättar han att så

•      blir det nya normala – några scenarier om framtiden
•      kan man upptäcka och anpassa sin organisation i tid
•      skapar man en kultur av omvärldsanalys och förändring

Docere Intelligence driver även stora projekt som syftar till att identifiera, undersöka, analysera och belysa avgörande framtida förändringar utifrån ett digitalt perspektiv. Deltagare i projekten har varit ICA Sverige AB, Telia Company, Sveriges Ingenjörer, Tikkurila, Solna stad, Rädda barnen och SOS Alarm och många fler. Docere Intelligence, är en av Sveriges mest erfarna aktör inom omvärldsanalys, trendanalys och framtidsanalys. De har sedan starten 1988 varit med och utvecklat omvärldsanalysen i Sverige, och förespråkat behovet av den för en framgångsrik och framtidsinriktad verksamhet.

Evenemanget arrangeras via Zoom. Bobo talar i ca 1 timme och därefter finns det tid för frågor.

Anmäl dig redan idag – begränsat antal platser.

Lista över redan anmälda

Liknande evenemang

30.12.2021

Nu kan du beställa böcker i serien Finlandssvenska tekniker

31.12.2021

Programarrangörens ABC och blankett för evenemangsinfo

15.09.2021

Te och ost-kväll