Millennium Innovation Forum 2021

Millennium Innovation Forum – för innovatörer, forskare, business pionjärer och påverkare som inte räds för att visa vägen till framtiden.

Framtida framgångar baserar sig på samarbete mellan olika sektorer.
Millennium Innovation Forum som arrangeras onsdagen den 19 maj erbjuder en unik plattform för diskussioner och utbyte av idéer i gränssnittet för revolutionerande framtida teknik och uppfinningar.

Talaruppställningen, som omfattar internationellt erkända talare garanterar att hålla dig intresserad och öppen. Du erbjuds idéer, inspiration och tillgång till samarbetsnätverk som hjälper dig att utveckla dig själv och din organisation. Forumets fokus ligger på hur forskning, kunskap och innovationer påverkar vårt samhälles välbefinnande och framtid.

Deltagaravgiften i The Millennium Innovation Forum är 185 € men som TFiF-medlem får du 20% rabatt på deltagaravgiften via denna länk (kräver inloggning).

The Millennium Innovation Forum arrangeras som ett virtuellt evenemang.

Dagen innan, den 18 maj, delas the Millennium Technology Prize*) ut, världens mest prestigefyllda pris för uppfinningar som förbättrar människors livskvalité. Prissumman är 1 miljon euro.

Arrangör: Technology Academy Finland TAF

*) Technology Academy Finland TAF är en finländsk stiftelse, som delar ut det internationellt betydande Millennium-teknologipriset. I samband med Millennium Innovation Forum firas priset som i sig är en finländsk hedersbetygelse för innovationer som förbättrar människors livskvalitet. Priset på 1 miljon euro delas ut vartannat år – p.g.a. den rådande situationen flyttades Millennium Innovation Forum och prisutdelningen från våren 2020 till denna vår.

 

Liknande evenemang

30.06.2021

TFiF DIFF online escape room

21.04.2021

Teater: musikalen Once på Lilla Teatern

17.03.2021

Baltic Yachts – från båtvarv till lyxvarumärke