Ölorienteringen GAMYLONZ

Nu är det dags igen för årets knivigaste idrottsevenemang! 

PU ordnar en lite ambitiösare men fortfarande ingenjörsvänlig ölorientering i Helsingfors centrum lördagen den 6 oktober med start klockan 15.00 

Samla alltså med raska tag ihop ett lag av valfri storlek och häng med på höstens viktigaste konditionsträning! Vi rekommenderar en lagstorlek på 3-6 personer, men man är lika välkommen med på egen hand.

Gamylonz är en lättsinnad ölorientering i samma anda som den mytomspunna ölorienteringen under studietiden. För att klara sig i tävlingen behöver man problemlösarförmåga, ölhävarlust och någon form av spänst i de gamla benen. Under tävlingen skall lagen hitta fyra barer med hjälp av tips och rebusar samt inmundiga en valfri dryck / lagmedlem på varje bar. På spel ligger ära, beröm och möjligheten att skryta om segern flera år framöver! 

Starten går klockan 15:00 och efter fyra barbesök samt målgång fortsätter vi med en efterfest i UrbanSauna Kallio, med möjlighet till bastubad.

Kom därmed även ihåg bastuattiraljer!

Lag: varje lag skall innehålla minst en TFiF- eller DIFF-medlem. En person kan anmäla hela sitt lag eller så kan lagmedlemmarna anmäla sig själva. Kom ihåg dock att meddela vilket lag du medverkar i! 

Pris: deltagaravgiften är 10 €/person vilket inkluderar måldricka och efterfest. Observera att det ryms med gott om ölhävare men deltagarantalet har en övre gräns, närmare bestämt 60 personer. Deltagaravgiften betalas då du anmäler dig.

Anmälan: anmäl dig via anmälningsfunktionen uppe till vänster på sidan. 
Sista anmälningsdag är söndag 30 september.

Närmare tävlingsregler dyker upp senare.

Liknande evenemang

09.10.2018

Teater i Helsingfors: Pullo Cavaa ja aurinkoa

27.09.2018

Teater i Helsingfors: Fly Me To The Moon

05.10.2018

Resa till Viborg 5 – 7 oktober 2018