Personal branding och sociala medier

Vem är du, hur och var syns du?

Torsdagen den 20.9 träffas vi på Axelia för att fundera över frågor som personal branding och sociala media. Själva evenemanget börjar klockan 17.00 men vi bjuder på en matbit klockan 16.30-17.00.

Hur bygger man upp sitt eget varumärke – brand och hur gör man sig synlig?

Med oss denna kväll har vi experter inom bägge områden:

Tom Westerén, specialiserad på personliga varumärken, s.k. personal branding berättar hur man bygger upp sitt eget varumärke. Tom jobbar med dessa frågor med bl.a. företagsledare, specialister och företagare och lär dessa att profilera sig utgående från deras egen unika personlighet. Han är grundare och ägare till Brandini Oy.
Läs mera på www.brandini.fi.

 

Laura Johansson är kommunikationsexpert som har specialiserat sig på sociala medier och webbkommunikation. Laura är ekonomie magister från Åbo Akademi (informationssystem och informationsbehandling)  samt kommunikationstradenom från Åbo Yrkeshögskola. Hon jobbar som utbildare och innehållsproducent men även som journalist och fotograf så mediavärlden är bekant för henne från många olika vinklar. Laura är driver sitt eget företag LVNGROOM sedan 8,5 år tillbaka.

 

Kom med och lär dig senaste nytt inom dessa områden. Du har även möjlighet att bli fotograferad för din CV under kvällen.

Anmäl dig senast måndagen den 17 september via anmälningsfunktionen uppe till vänster.

Liknande evenemang

10/11/2018

Teater: Jane Eyre

29/08/2018

TFiFDIFF Golf 2018