Teknologin kommer – är du redo?

– mjölk utan kor, möbler som byter form och robotsbyxor

Futuristen Elina Hiltunen talar om nya möjligheter inom teknologin och hur ​​​vi med hjälp av teknologi kan förbättra vår värld.

Hon behandlar även frågor som gäller framtiden efter Corona, förändringar i arbetslivet och varför det är viktigt att sporra allt fler kvinnor till att söka sig till branscher inom teknologi.

  Elina Hiltunen är futurist, författare, ekonomie doktor (organisation och ledning) och diplomingenjör (kemi med fördjupade studier i polymerteknologi, teknisk kemi, miljöskydd och International Design Business Management, IDBM). Hon är listad av Forbes bland de 50 ledande kvinnofuturisterna i världen. Hon är även listad bland de 25 ledande kvinnofuturisterna i världen.

Elina är en erkänd föredragshållare och utbildare. Under sin karriär har hon hållit hundratals framtidsföreläsningar såväl i Finland som utomlands. Elina har erfarenhet av framtidsprognoser från bl.a. Nokia, Finpro och Framtidens Forskningscentral. Hon har även arbetat vid Aalto universitetets Högskola för konst, design och arkitektur med titeln Executive in recidence. Elina driver sitt eget företag ”What’s Next Consulting Oy (www.elinahiltunen.com)

Webbinariet, som går på finska, sänds via Zoom. Det görs även en inspelning som är tillgänglig i två veckor efter evenemanget.

Webbinariet räcker 1½ timme där Elina Elina talar 1 t 15 min och så finns det 15 min tid för frågor. Frågor kan deltagarna ställa under webbinariet via chatfunktionen i Zoom.

Evenemanget arrangeras i samarbete mellan TFiF, DIFF och TEK.

Lista över redan anmälda

Liknande evenemang

30.12.2021

Nu kan du beställa böcker i serien Finlandssvenska tekniker

31.12.2021

Programarrangörens ABC och blankett för evenemangsinfo

15.09.2021

Te och ost-kväll