TFiF DIFF online escape room

Välkommen till TFIF:s och DIFF:s online escape room som ni kan lösa hemma i soffan, ute på stugan eller vid stranden. Du kan spela ensam, med ett gäng vid samma bord eller genom att dela skärmen med familj och vänner runt om i världen.

Den uppskattade tidsåtgången beror naturligtvis på hur vana escape-room-lösare ni är, men räkna med ca 1 timme för familjevarianten (Tidsmaskinen) och ca 2 timmar för vuxenversionen (Maddie). Familjevarianten har uppdrag av olika typ och svårighetsgrad och är tänkt att lösas av barn i skolåldern tillsammans med en eller flera vuxna.

För att lösa mysterierna behöver ni använda en dator eller platta (telefonens skärm är tyvärr för liten) och webbläsaren behöver godkänna cookies för att den ska kunna föra er tillbaka till den plats där ni slutade ifall ni t.ex. råkar stänga webbsidan i misstag. Alla cookies töms då ni avslutar spelet.

För att komma igång med spelandet behöver du ett lösenord som du får genom att klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig” till vänster.

Länken till familjeversionen

Länken till vuxenversionen

Escape roomen har utvecklats av Unlock It och ni får gärna höra av er till Linda (linda@digismart.fi) med respons, synpunkter och önskemål.

Liknande evenemang

17.03.2021

Baltic Yachts – från båtvarv till lyxvarumärke

10.03.2021

Hållbar utveckling för ingenjörer – praktik och teori

22.03.2021

Kriskommunikation under pandemin