Vidare i karriären med mentorering

Diskutera mentorskap med Mårten Mickos!

I det moderna arbetslivet fokuseras det mycket på att leda sig själv och att vara sin egen chef, oberoende om man jobbar som anställd, företagare eller frilansare. Därför har många företag och organisationer startat upp mentorskapsprogram för att stöda och sporra i frågor om arbetsliv och karriär.

 

Innehåll

Mårten Mickos har lång erfarenhet från mentorering och ledarskap, både från internationella företag och via bland annat Mentorprogrammet TFiX. Under webbinariet delar han med sig av sina bästa tips för att lyckas med mentorering och lyfter fram fördelar med mentorskap både ur adeptens och mentorns perspektiv. Vi diskuterar också om steget från idé till förändring – hur omsätter man tankar och idéer från mentorsamtalen i praktiken?

 

Föresläsare

Mårten Mickos är en av Finlands mest framgångsrika företagsledare och styrelseproffs. Han fungerar som VD för HackerOne i San Fransisco, ett företag med etiska hackare som försöker hitta luckor i organisationers datasäkerhet. Mårten är diplomingenjör från Tekniska högskolan i Helsingfors och har tidigare bland annat varit VD för MySQL AB, som år 2008 såldes för en miljard amerikanska dollar.

 

Praktiska arrangemang

Under evenemanget har du möjlighet att ställa frågor och delta i diskussionen. Deltagarantalet är begränsat för att ge bättre förutsättningar för diskussion på distans. Det går också bra att delta i evenemanget utan att aktivt delta i diskussionen. Evenemanget hålls via Microsoft Teams och länken till webbinariet skickas ut till de anmälda samma dag som evenemanget hålls.

Evenemanget ordnas av styrgruppen för Mentorprogrammet TFiX och är öppet för alla TFiF- och DIFF-medlemmar. I samband med evenemanget hålls också en träff för deltagarna i året omgång av Mentorprogrammet TFiX.

 

Intresserad av mentorskap?

Hösten 2021 kör nästa omgång av TFiFs mentorskapsprogram TFiX igång! Då har du möjlighet att ansöka om bli adept och få en egen mentor som du jobbar med under ett knappt år. Vi söker också efter mentorer som vill ställa upp som bollplank för en adept. Läs mera om TFiX.

 

Lista över redan anmälda

 

Liknande evenemang

31.07.2021

Nu kan du beställa böcker i serien Finlandssvenska tekniker

27.04.2021

Organisera ditt arbete online

31.12.2021

Programarrangörens ABC och blankett för evenemangsinfo