Webbinarium: Kommunicera och nå fram på distans

Avstängda kameror, tystade mikrofoner och svårt att skapa engagerande diskussioner på distans – låter det bekant? Under det gångna året har vi vant oss vid att träffas och kommunicera på distans, men hur kan vi bli bättre på att verkligen nå fram genom skärmen?

Välkommen på webbinariet Digga digitalt – kommunicera och nå fram på distans med Mia Liljeberg måndag 1.2.2021 kl. 17.30-18.30!

Webbinariets innehåll i korthet:

  • Vilka likheter och skillnader finns det i fysiska och digitala möten?
  • Hur nå fram i digitala möten?
  • Hur kan man skapa förtroende och odla relationer på distans?

Mia Liljeberg började sin karriär som ingenjör i Industriell ekonomi och har lång internationell erfarenhet från 20 länder. Hon är certifierad virtuell facilitator och föreläsare med bred erfarenhet och kompetens om vad krävs i den digitala världen. Mia utbildar och föreläser inom kommunikation och ledarskap och hennes intresse för hur man skapar resultat genom människor har lett henne till den korsbefruktning av ledarskap, innovationskultur och förändringsledning som så många organisationer behöver nu.

Webbinariet hålls via Zoom och länken skickas ut till alla deltagare 1.2.

Arrangör för evenemanget är styrgruppen för mentorprogrammet TFiX. Webbinariet är öppet för alla TFIF- och DIFF-medlemmar. Efter webbinariet hålls en digital träff för adepter och mentorer som deltar i den pågående mentorskapsomgången.

Vill du veta mera om mentorprogrammet TFiX? Via den här länken hittar du mera information. Nästa omgång startar hösten 2021.

Liknande evenemang

02.02.2021

Teater: musikalen Once på Lilla Teatern

19.01.2021

Webbinarieteknik: Hur arrangera webbinarier och virtuella möten?

31.12.2021

Evenemang i planeringsskede i Åboland