Escape room

Testa våra online escape room som ni kan lösa hemma i soffan, ute på stugan eller när ni är på utflykt. Du kan spela ensam, med ett gäng vid samma bord eller genom att dela skärmen med familj och vänner runt om i världen.

Escape room är ett spel där man ska lösa gåtor eller utföra uppgifter för att komma vidare till nästa steg i spelet. Spelet går på tid och kan utföras ensam eller i grupp.

För att lösa TFiFs online escape rooms behöver ni använda en dator eller platta (telefonens skärm är tyvärr för liten) och webbläsaren behöver godkänna cookies för att den ska kunna föra er tillbaka till den plats där ni slutade ifall ni t.ex. råkar stänga webbsidan i misstag. Alla cookies töms då ni avslutar spelet.

Escape roomen har utvecklats av Unlock It och ni får gärna höra av er till Linda (linda@digismart.fi) med respons, synpunkter och önskemål.

För att komma igång med spelandet behöver du ett lösenord som du får genom att registrera dig via länken här nednaför. I samband med registreringen behöver du bekräfta ditt medlemskap. 

REGISTRERA DIG HÄR

 

Familjeversionen Tidsmaskinen

Familjeversionen har uppdrag av olika typ och svårighetsgrad och är tänkt att lösas av barn i skolåldern tillsammans med en eller flera vuxna.

Uppskattad tidsåtgång: 1 h
Den uppskattade tidsåtgången beror på hur vana escape-room-lösare ni är.

LÄNKEN TILL TIDSMASKINEN

 

Vuxenversionen Maddie

Vuxenversionens uppgifter är svårare att lösa och är tänkta att lösas av en eller flera vuxna tillsammans.

Uppskattad tidsåtgång: 2 h
Den uppskattade tidsåtgången beror på hur vana escape-room-lösare ni är.

LÄNKEN TILL MADDIE