Kom med i TFiFs motorcykelklubb ”MC TFiF”

13.06.2024

Välkommen med i intressegruppen ”MC TFiF” (förslag till lämligt namn tas gärna emot) – en intressegrupp för motorcykelentusiaster inom Tekniska Föreningen i Finland.

Klubben är grundad av Lars Kåhre och är till för alla som delar passionen för motorcyklar, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren förare. Här får du möjlighet att dela erfarenheter, råd och tips med andra likasinnade medlemmar.

Vad ”MC TFiF” erbjuder:

  • Delning av erfarenheter: Utbyta kunskaper och tips om allt från motorcykelmodeller och underhåll till körteknik och säkerhet.
  • Gemenskap: Bygg nya vänskapsband och nätverka med andra motorcykelentusiaster inom TFIF.
  • Gemensamma turer: Vi organiserar 1-2 gemensamma turer per år, både kortare dagsturer och längre utflykter med övernattning. Dessa turer ger oss möjlighet att utforska vackra vägar och landskap tillsammans och skapa oförglömliga minnen.

Oavsett om du kör en sportmotorcykel, cruiser, touringmotorcykel eller något annat, är du varmt välkommen att bli en del av vår klubb. Tillsammans kan vi göra motorcykling till en ännu roligare och mer givande upplevelse.

Ifall du är intresserad att gå med kan du gå in i din profil i portalen och lägga till intresse MC TFiF, alternativt kontakta kansliet och be dem lägga till dig.

Har du något speciellt intresse som du tycker det skulle vara roligt att samla andra TFiFare kring så kan du också grunda en intressegrupp. Kontakta kansliet (kansli@tfif.fi) så hjälper vi dig med detta.

Liknande artiklar

11.07.2024

Rekordmånga diplomingenjörer fick examen

08.07.2024

Tre tips för att känna igen och motverka bias och ojämlikhet inom AI

02.07.2024

Det här ska du tänka på då du söker jobb