Ny krögare i TFiF huset

19.08.2022

Restaurangkoncernen Restel blir ny hyresgäst och krögare i 6:e våningen på Eriksgatan 2. Lokalen ägs av Tekniska Föreningens i Finland stiftelse.

Restel påbörjar sin verksamhet i byggnaden från och med den 1 september. Restaurangen byter samtidigt namn och kommer i fortsättningen att heta restaurang Tekniska.

- Vi kommer också i fortsättningen att ordna våra evenemang i Tekniska, säger Annika Nylander, verksamhetsledare för Tekniska Föreningen i Finland.

Beställningsrestaurangen Tekniska kommer att genomgå en renovering och samtidigt uppdateras mötestekniken. Inredningen kommer stegvis att uppgraderas, men med varsam hand så att den unika 1960-talsatmosfären inte går förlorad.

Restel utlovar skräddarsydd service och olika serveringsalternativ som flexar enligt kundernas behov. Det går bland annat att beställa brunch till konferenser och mötesdagar i Tekniska.

Alla TFiF-medlemmar får 20 procent rabatt på mat och dryck i samband med privata bokningar såsom lunchträffar, födelsedagsfester och bröllop.

Restel kommer att kontakta alla som har gjort förhandsbokningar för evenemang under hösten för att trygga en smidig övergång till nya rutiner.

Kontakta tekniskan.salit@restel.fi eller annika.nylander@tfif.fi / 044 5266 452 för mer information.

Liknande artiklar

19.01.2023

Ändringar i utkomstskydd gällande studier och upphovsrättigheter

18.01.2023

TEK: Diplomingenjörernas köpkraft försvagades – ”Det finns utrymme för löneförhöjningar som upprätthåller köpkraften”

16.01.2023

Hur mår forum-mag.fi?