Ordna privat tillställning på Orfeus

Privata bokningar gäller bokningar som sker fredag, lördag eller söndag. När du vill ordna en privat tillställning på Orfeus är det första steget i processen att logga in i portalen och lägga in bokningen i bokningskalendern. Efter att detta har gjorts är nästa steg att ta kontakt med vår serviceassistent Klara på orfeus@tfif.fi. Då kan du ställa alla frågor du har samt komma överens om hur och när du undertecknar avtalet för nyttjande av loungen. Detta är bäst att göra på plats på Orfeus så att du samtidigt kan bekanta dig med utrymmet, men kan också göras elektroniskt om du har svårt att ta dig till Orfeus eller en tid som passar bägge parter inte hittas.

Avtalet finns att läsa här: Orfeus – avtal för nyttjande av utrymmet

Kom också ihåg att i god tid beställa en nyckel om du inte har en från tidigare, via denna länk: https://www.lyyti.fi/reg/orfeusloungenyckel. Leveranstiden är ca. en vecka och beror förstås också på posten, då nyckeln postas hem till dig.


Praktisk information

Kök: Det finns ett kök med servis för ca. 40 personer, diskmaskin, kylskåp och frys, mikrovågsugn samt kaffe- och vattenkokare. Märk att det inte finns en spis eller ugn.

Lounge: Det finns två kabinett med sammanlagt 20 platser, två bord för distansarbete för fyra personer, samt fyra fåtöljer, en soffa och ett soffbord. Det finns gott om extra stolar, men inga extra bord finns att erbjuda. Det finns två toaletter, garderob, och låsbara skåp. På loungesidan finns också ett litet kök vars lilla kylskåp samt kaffe- och vattenkokare man också kan utnyttja under sin privata tillställning.

Städskrubb: Vid privata tillställningar har man också med sin nyckel tillgång till städskrubben där det finns dammsugare, mopp och andra städredskap.

Övrigt: Vi har inga utskänkningsrättigheter på Orfeus, så observera att man inte får ta betalt för dryck i utrymmet. Man får heller inte ha levande ljus i utrymmet. Husdjur är inte tillåtna.

Det är viktigt att se till att loungen ser lika ut när du lämnar den som när du kom dit. Detta betyder att du ska städa och diska efter dig, föra bort skräpet och ta med dig pantflaskor när du lämnar utrymmet. Skräpet förs med hiss till våning -2. Serviceassistenten ger dig instruktioner om var hissen och nyckeln till den finns.

Om du har frågor gällande Orfeus lounge är det bara att ta kontakt med Klara på adressen orfeus@tfif.fi eller per telefon: 040 577 1941