Orfeus Lounge öppnar igen

05.08.2020

(Foto: Patrik Lindström)

Medlemsutrymmet Orfeus Lounge i centrum av Helsingfors har öppnat igen. Förnyade Orfeus Lounge invigdes i början av mars efter en omfattande renovering, men behövdes snart stängas igen på grund av coronaepidemin. I samband med höstens nyöppning har också nyckelsystemet förnyats och TFiF-medlemmar kan antingen beställa en nyckelApp till sin telefon eller en elektronisk nyckelknapp hem per post.

Orfeus Lounge är till för dig som medlem i TFiF. De flesta av föreningens möten och många evenemang arrangeras i utrymmet under veckokvällar. Utöver detta erbjuder loungen möjligheter till distansarbete, möten och avkoppling. Det finns 4 distansarbetsplatser, bredband och facktidningar samt låsbara skåp. Det finns också ett litet kök med möjlighet för te- och kaffekokning till förfogande och medlemmar får ta tre gäster med sig till loungen.

Orfeus Lounge kan också flexibelt anpassas för möten eller tillställningar för högst 35 deltagare. Här finns två ljudisolerade kabinett för 12 respektive 8 personer samt ett utrymme med en soffgrupp och arbetsbord. Under veckoslut kan du reservera utrymmet för privata fester.

Via den här länken hittar du mera info om Orfeus Lounge, bokning av utrymmen och beställning av nycklar på TFiF:s webbsidor.

Liknande artiklar

06.07.2022

Egentliga Finland satsar på cirkulär ekonomi

29.06.2022

Uppdrag: Återvinna plastavfall och rena havet

15.06.2022

Hon motarbetar resistens mot antibiotika