Vill du att TFiF betalar din teknologmössa?

10.03.2021

Våren och valborg närmar sig med stormsteg och snart är det dags för årets nya teknologer att få sina teknologmössor. TFiF har som tradition att lotta ut teknologmössor bland sina medlemmar som studerar till diplomingenjör vid de svenskspråkiga utbildningarna i Finland. Kolla vad som gäller på din studieort:

Otnäs

I Otnäs lottar vi ut två teknologmössor bland årets phuxar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 10.3-27.4.2021. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras i samband med att mössorna delas ut.

Åbo

I Åbo lottar vi ut två teknologmössor bland årets teknologgulnäbbar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 10.3-27.4.2021. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras i samband med att mössorna delas ut.

Vasa

För studerande i Vasa ordnas ingen utlottning, utan i stället subventionerar vi alla TFiF-medlemmars teknologmössor via EnTech. Du får mera info om detta i samband med att du beställer mössan via EnTech.

 

Så här deltar du i utlottningen (gäller Otnäs och Åbo):

  • Logga in i TFiFs portal via knappen ”Logga in” uppe på den här sidan. Om du inte loggat in tidigare eller ifall du glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via länken ”Återställ lösenord”.
  • Gå till ”Min information” och klicka på ”Se mera och uppdatera”.
  • Kolla att uppgifterna om dig stämmer och uppdatera uppgifterna vid behov.
  • Ladda upp ett foto under fältet ”Kontouppgifter”.
  • Beställ din tofsmössa normalt och ifall du vunnit i lottningen ersätter vi dig priset för din teknologmössa (priset för mössa och lyra enligt finsktillverkad basmodell) i efterhand.

Om du har frågor kan du kontakta kansli@tfif.fi eller studerandekontakten på din studieort.

Liknande artiklar

11.07.2024

Rekordmånga diplomingenjörer fick examen

08.07.2024

Tre tips för att känna igen och motverka bias och ojämlikhet inom AI

02.07.2024

Det här ska du tänka på då du söker jobb