Programverksamheten

03.04.2020

I och med pandemin och ändringar i evenemangsutbudet är TFiFs och DIFFs strävan att arrangera ersättande verksamhet. Detta både för att lyfta fram hjälpmedel, verktyg och idéer i den rådande situationen men även för att hålla uppe en form av socialt umgänge.

Då alla vårens fysiska evenemang är inhiberade och nya troligtvis inte kommer att planeras in före sommaren, då framtiden på umgängesfronten ännu är oviss, så är vår tanke att ersätta vårens bortfall med digitala evenemang.

Som förslag finns webbinarier och olika föreläsningar. Vi vänder oss nu till er, våra medlemmar för att sondera ifall ni har förslag eller önskemål på erfarna webbföreläsare eller webbinarier ni skulle se att gynnar föreningarnas verksamhet och bidrar till ett intressant programutbud. Eftersom det kommer att vara fråga om digitala evenemang så bör föreläsarna känna till föreläsningstekniken eller vara vana med att hålla webbinarier. Vi har redan några förslag på lut men vi hör gärna era åsikter och tankar kring detta.

Har ni utöver detta, förslag på genomförbara tvärvetenskapliga evenemang eller dylikt så hör vi gärna era förslag.

Kontakta kansliet.

Och – kom ihåg – även om vi för tillfälle lever i ovisshet så kommer detta tillstånd att gå över. Observera att det redan finns evenemang inbokade för hösten.

Liknande artiklar

19.02.2024

Han vill ge skogsindustrin ett nytt lyft

16.02.2024

Algoritmen som gräsrotsbyråkrat

14.02.2024

Helsingforsbörsen backar, men det finns alternativ