TFiF lottar ut teknologmössor

05.04.2023

Valborg närmar sig och snart är det dags för årets nya teknologer att få sina teknologmössor. TFiF har som tradition att lotta ut teknologmössor bland sina medlemmar som studerar till diplomingenjörer vid de svenskspråkiga utbildningarna i Finland. Startskottet för tävlingen går tisdagen den 11 april på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Kolla nedan regler och vad som gäller på din studieort!

I år deltar du i utlottningen genom att följa TFiF på Sociala Medier och genom att logga in i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 11.4- 27.4.2023. Närmare instruktioner hittar du i artikeln om utlottningen. Vinnarna utannonseras och kontaktas.

Råkar du inte vinna en teknologmössa i denna tävling, men visar stort engagemang på TFiF:s sociala kanaler kan du också vinna TFiF solglasögon, pizza presentkort eller design vattenflaska i en av TFiF:s flera SoMe-tävlingar som ordnas under våren och hösten.

Otnäs

I Otnäs lottar vi ut två teknologmössor bland årets phuxar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att följa TFiF på Sociala Medier och genom att logga in i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 11.4- 27.4.2023. Vinnarna utannonseras. Närmare instruktioner hittar du här nedanför.

Åbo

I Åbo lottar vi ut två teknologmössor bland årets teknologgulnäbbar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att följa TFiF på Sociala Medier och posta en valfri Vappen-emoji i inlägget under på SoMe. Och genom att logga in i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 11.4- 27.4.2023. Vinnarna utannonseras. För mera information läs mer här under.

Vasa

För studerande i Vasa ordnas ingen utlottning, utan i stället subventionerar vi alla TFiF-medlemmars teknologmössor. Tipsa dina studiekompisar att de kan bli medlemmar på www.tfif.fi.

Så här deltar du i utlottningen (gäller Otnäs och Åbo):

1.Följ TFiF på Sociala Medier (Instagram, Facebook, LinkedIn) och posta en valfri Vappen-emoji i inlägget så vi vet att du deltar i tävlingen. Följer du redan oss i en kanal följ/likea våra andra sociala kanaler.

2.Logga in i TFiFs medlemsportal.

Om du inte loggat in tidigare eller ifall du glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via länken ”Återställ lösenord”. Klicka på ”Ändra dina uppgifter”. Kolla att uppgifterna om dig stämmer och uppdatera uppgifterna vid behov.

Vinnaren får sin mössa ersatt. Ifall du vinner utlottningen ersätter vi dig priset för din teknologmössa (priset för mössa och lyra enligt finsktillverkad basmodell) i efterhand.

Om du har frågor kan du kontakta kansli@tfif.fi eller studerandekontakten på din studieort.

Tävlingen öppnas tisdagen den 11 april på Instagram, LinkedIn och Facebook .

Liknande artiklar

11.07.2024

Rekordmånga diplomingenjörer fick examen

08.07.2024

Tre tips för att känna igen och motverka bias och ojämlikhet inom AI

02.07.2024

Det här ska du tänka på då du söker jobb