TFiF lottar ut teknologmössor

01.03.2024

Teknologgulis eller phux – vill du att TFiF betalar din teknologmössa?

Våren och Vappen närmar sig med stormsteg och snart är det dags för årets nya teknologer att få sina teknologmössor. TFiF har som tradition att lotta ut teknologmössor bland sina medlemmar som studerar till diplomingenjör vid de svenskspråkiga utbildningarna i Finland. Kolla vad som gäller på din studieort!

Otnäs

I Otnäs lottar vi ut två teknologmössor bland årets phuxar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 01.03-28.04.2024. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras i samband med TFs vappenevenemang för phuxar.

Åbo

I Åbo lottar vi ut två teknologmössor bland årets teknologgulnäbbar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 01.03-28.04.2024. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras under Kemistklubbens vappmiddag.

Vasa

För studerande i Vasa ordnas ingen utlottning, utan i stället subventionerar vi alla TFiF-medlemmars teknologmössor i samband med beställningen.

Så här deltar du i utlottningen (gäller Otnäs och Åbo):

  • Logga in i TFiFs medlemsportal på tfif.fi. Om du inte loggat in tidigare eller ifall du glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via länken ”Återställ lösenord”.
  • Gå till ”Min information” och klicka på ”Se mera och uppdatera”.
  • Kolla att uppgifterna om dig stämmer och uppdatera uppgifterna vid behov.
  • Ladda upp ett foto under fältet ”Kontouppgifter”.
  • Beställ din mössa normalt och ifall du vunnit i lottningen ersätter vi dig priset för din teknologmössa (priset för mössa och lyra enligt finsktillverkad basmodell) i efterhand. För att få mössan ersätt krävs kvitto på betalningen eller utdrag från nätbank.
  • Du kan delta i utlottningen under tiden 01.03-28.04.2024.

Vinnarna i utlottningen offentliggörs under ett vappevenemang på respektive studieort (se ovan). Genom att delta i utlottningen tillåter du att vi får utannonsera ditt namn i detta sammanhang, ifall du är en av vinnarna. Ditt namn publiceras inte i TFiFs kommunikation (t.ex. sociala medier, på webbsidorna). I början av maj får vinnarna information från TFiFs kansli om hur ersättningen för teknologmössan utbetalas.

Om du har frågor kan du kontakta kansli@tfif.fi eller studerandekontakten på din studieort.

Liknande artiklar

23.04.2024

Här tankas fordon med gamla bananskal och kaffesump

15.04.2024

Mona Schalin går mot strömmen

11.04.2024

Låt bli, klicka inte på mig!