TFiF vässar pennan och lanserar ny tidning

09.02.2022

Tekniska föreningens medlemstidning ska förnyas och breddas med nytt innehåll.

– Vi jobbar just nu med att utvidga tidningen med mera branschrelaterat innehåll samtidigt som vi uppdaterar den grafiska profilen för att ge våra medlemmar en bättre läsupplevelse, säger Annika Nylander, verksamhetsledare för TFiF.

Behovet av en ny medlemstidning uppstod i fjol efter beslutet att lägga ned Affärsmagasinet Forum. Gula Bladets efterföljare ska lanseras i mars. Flera kända ansikten kommer att figurera i tidningens spalter.

– Vi har bland annat lyckats anlita kolumnisten Kaj Arnö som är bekant för våra medlemmar sedan tidigare, säger Ira Vaskola som är redaktör för medlemstidningen.

En del av Affärsmagasinet Forums tidigare medarbetare fortsätter nu som skribenter i TFiFs medlemstidning. Journalisterna Mikael Sjövall och Johan Svenlin kommer att bevaka aktuella trender i affärslivet och belysa nya tekniska innovationer. Fotografen Karl Vilhjálmssons bilder kommer också att synas i den förnyade medlemstidningen.

– Det studentikosa livet förtjänar också sin egen mässa. Vi besöker bland annat Kemistklubben vid Åbo Akademi i vårt första nummer av tidningen i år, säger Vaskola

Det första numret av Tekniska föreningens nya medlemstidning publiceras den 9 mars.

Liknande artiklar

04.12.2023

Albins Angels vill locka fler kvinnor till IT-branschen

05.12.2023

Så hittar du vägen till ett meningsfullt arbetsliv

30.11.2023

Tuffa förhandlingar om regeringens reform av arbetsmarknaden