Tidningsförmånen via Alma Talent förändras vid årsskiftet

11.12.2023

Från och med 1.1.2024 ingår det en digital prenumeration på Tekniikka & Talous eller motsvarande Alma Talent medlemsförmånstidning i ditt TFiF-medlemskap. Förändringen kräver inga åtgärder av dig ifall du redan nu har en digital prenumeration. Du kan också byta ut Tekniikka & Talous till TIVI, Arvopaperi eller Mikrobitti i digitalt format utan extra kostnad.

Om du har en pappersprenumeration på Tekniikka & Talous, Arvopaperi, Mikrobitti eller Kauppalehti Fakta kommer den automatiskt att övergå till en kombinationsprenumeration från 1.1.2024 och få en tilläggskostnad på 0,50 €/månad. I kombinationsprenumerationen ingår både digi- och papperstidningen.* Om du vill kan du övergå till enbart digiprenumeration, som ingår i ditt medlemskap utan tilläggskostnad.

Du kan göra ändringar i dina tidningsprenumerationer i TFiFs medlemsportal eller genom att kontakta TFiFs kansli.

Väljer du att avsluta din tidningsprenumeration från Alma Talent helt beviljar vi dig en rabatt på 1,75€/månad på din medlemsavgift.

*Kauppalehti Fakta utkommer endast i pappersformat, och därför ingår ingen digital prenumeration. För Kauppalehti Fakta uppbärs motsvarande tilläggskostnad på 0,50 €/månad som för kombinationsprenumerationerna.

Så här tar du i bruk digiprenumerationer i medlemsportalen:

  1. Logga in i TFiFs medlemsportal på portal.tfif.fi .
    Som användarnamn fungerar den epostadress som finns i TFiFs medlemsregister. Om du glömt ditt lösenord kan du byta lösenord via länken ”Återställ lösenord”. Kontrollera skräpposten i din e-post, ifall länken till återställningen av lösenord inte kommit fram.
  2. Klicka på ”Ändra dina tjänster”.
  3. Kontrollera vilken tidning du prenumererar på och om du har en pappers- eller digiprenumeration i fältet ”Tidningar”.
  4. Klicka på ”Avsluta” om du har en pappersprenumeration på Tekniikka&Talous, Arvopaperi, TIVI, Mikrobitti eller Kauppalehti Fakta.
  5. Klicka på ”Lägg till tidning” och välj en av tidningarna med digitjänst från listan.
  6. Klicka på ”Lägg till”.
  7. Inom ett par dagar får du ett epostmeddelande från Alma Talent med instruktioner om hur du får tillgång till din digiprenumeration. Kontrollera också e-postens skräppost, ifall meddelandet inte kommit fram.

Prenumerera på Talouselämä för 30 €/år

Utöver de tidigare nämnda medlemsförmånstidningarna kan du också prenumerera på Talouselämä till ett riktigt förmånligt specialpris.

År 2024 kostar en digital prenumeration 2,50 €/månad (30 €/ år, normalpris 199-246 €/år) och en kombinationsprenumeration med både pappers- och digitidning 4,25 €/månad (51 €/år, normalpris 539-574 €/år). Läs mera här

Liknande artiklar

11.07.2024

Rekordmånga diplomingenjörer fick examen

08.07.2024

Tre tips för att känna igen och motverka bias och ojämlikhet inom AI

02.07.2024

Det här ska du tänka på då du söker jobb