TFiF Escape

Testa våra online escape room som ni kan lösa hemma i soffan, ute på stugan eller när ni är på utflykt. Du kan spela ensam, med ett gäng vid samma bord eller genom att dela skärmen med familj och vänner runt om i världen.

Escape room är ett spel där man ska lösa gåtor eller utföra uppgifter för att komma vidare till nästa steg i spelet. Spelet går på tid och kan utföras ensam eller i grupp.

För att lösa TFiFs online escape rooms behöver ni använda en dator eller platta (telefonens skärm är tyvärr för liten) och webbläsaren behöver godkänna cookies för att den ska kunna föra er tillbaka till den plats där ni slutade ifall ni t.ex. råkar stänga webbsidan i misstag. Alla cookies töms då ni avslutar spelet.

 

Escape roomen har utvecklats av Unlock It och ni får gärna höra av er till Linda (linda@digismart.fi) med respons, synpunkter och önskemål.

 

För att komma igång behöver du ett lösenord

För att komma igång med spelandet behöver du ett lösenord som du får genom att registrera dig via länken här nedan. I samband med registreringen behöver du bekräfta ditt medlemskap.

Registrera dig här för lösenord

Alla tjänster

Tidsmaskinen (familjespel)

Du vaknar upp och har ingen aning om var – eller när – du är. Lyckas du ta dig hem igen?

Visa mera

Tech Reset (för vuxna)

Ett mystiskt brev leder in er på ett spännande uppdrag. Lyckas ni slutföra det?

Visa mera

Maddie (för vuxna)

Lyckas du och ditt team hitta Maddie och en försvunnen uppfinning innan det är för sent?

Visa mera