Vi rekryterar en studerandekontakt i Otnäs och Gumtäkt

28.09.2021

Kom och jobba med oss för ett bättre studieliv och arbetsliv för studerande inom tekniska branschen!

Ansökningstiden för studerandekontakten med ansvar för Otnäs och Gumtäkt har förlängts till 31.10.2021. Ansökningstiden för motsvarande position i Åbo och Vasa har stängt 20.10.

Tekniska föreningen i Finland (TFiF) rekryterar
en studerandekontakt med ansvar för Otnäs och Gumtäkt.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med människor och vill fungera som kontaktperson för TFiFs studerandemedlemmar på campus. Arbetet är deltid och med flexibla arbetstider, och därför passar det utmärkt som jobb vid sidan av studierna.

I jobbet får du utveckla och genomföra nya former av samarbete med studerande. Du använder och utvecklar dina kunskaper i kommunikation, marknadsföring och koordinering. Samtidigt har du möjlighet att bygga upp ett stort nätverk som du kan ha nytta av senare i arbetslivet.

Otnäs och Gumtäkt
Som studerandekontakt med ansvar för Otnäs och Gumtäkt jobbar du främst på campus i Otnäs, men kommer också att ha kontakt med studerande i Gumtäkt i Helsingfors. Du jobbar också i tätt samarbete med TEKs studerandekontaktpersoner (s.k. tykki) på dessa orter och med TFiFs övriga personal.

Vi önskar att du är:

  • företagsam, initiativrik, kan jobba självständigt och tar ansvar för ditt arbete.
  • social, har lätt att ta kontakt med nya personer och kan tala inför publik.
  • bra på att samarbeta och är bekant med föreningsverksamhet för studerande. Vi ser gärna att du har ett nätverk inom ämnesföreningar, studieklubbar och/eller studentkåren.
  • bekant med TFiFs verksamhet i stora drag och tycker att verksamheten är viktig.
  • bekväm med oregelbundna arbetstider och arbete delvis på distans.
  • bra på att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska. Du har också goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska för samarbetet med våra samarbetspartners.

Som studerandekontakt kommer du att:

  • fungera som en länk mellan studerande och TFiF och ansvara för TFiFs synlighet på campus (tillsammans med TEKs studerandekontaktperson).
  • ansvara för marknadsföring av medlemsförmåner för studeranden via olika kommunikationskanaler.
  • arrangera evenemang och infotillfällen för studerande.
  • representera TFiF lokalt och samarbeta med lokala samarbetspartners och andra intressegrupper.

Anställningen är tidsbundet deltidsarbete med början 1.12.2021 eller enligt överenskommelse och fortgår till 31.1.2023. Arbetstiden är totalt 1,5 månader (237 h), som i första hand fördelas över högskolornas läsår (september – maj). En del av arbetet utförs under kvällar och veckoslut.

Lön betalas enligt TEKs lönerekommendationer för studerande.

Intresserad?

Skicka din fritt formulerade ansökan samt CV senast 31.10.2021 per epost till emilia.juslin@tfif.fi. (Ansökningstiden förlängd 21.10.2021)

Närmare information om uppgifterna får du av projektkoordinator Emilia Juslin med ansvar för studerandeverksamhet och rekrytering (emilia.juslin@tfif.fi eller 040-6578716).

 

 

Liknande artiklar

11.07.2024

Rekordmånga diplomingenjörer fick examen

08.07.2024

Tre tips för att känna igen och motverka bias och ojämlikhet inom AI

02.07.2024

Det här ska du tänka på då du söker jobb