Medlemstidningen TFiF bladet

TFiFs medlemstidning TFiF bladet utkommer 5 gånger per år. Tidningen utkommer både på papper och digitalt.

I tidningen kan du bland annat läsa om aktuella frågor inom TFiF och ärenden på arbetsmarknaden, artiklar om teknik och ekonomi, intervjuer med intressanta profiler i affärsvärlden och om föreningens olika avdelningar och utskott. I tidningen hittar du också en evenemangskalender, möteskallelser och annan viktig information för våra medlemmar.

Tidningens senaste nummer hittar du här.

(länk till Issuu)

Tidigare nummer av medlemstidningen hittar du här.

(länk till arkiv)

TFiF bladets läsarpanel

Det finns nu en läsarpanel för TFiF bladet som du kan gå med i ifall du önskar. I praktiken fungerar panelen som så att i samband med att det utkommer ett nytt nummer av TFiF bladet så skickar vi ut en enkät om tidningen till de personer som har registrerat sig i panelen. Man väljer själv när och hur man svarar på enkäten.

Registrera dig till TFiF bladets läsarpanel här

 

Medlemmar bosatta i Finland eller i Norden

Om du bor i Finland eller i Norden får du TFiF bladet hemskickad per post. Du kan också läsa tidningen digitalt (se länkar ovan). Du kan göra ändringar i din prenumeration i medlemsportalen (kräver inloggning).

Medlemmar bosatta utanför Norden

Om du bor utanför Norden kan du läsa TFiF bladet digitalt (se länkar ovan). Du kan också välja att prenumerera på medlemstidningen i papper för 42 €/år. Aktivera i så fall din pappersprenumeration i medlemsportalen (kräver inloggning).