Orfeus Lounge – ditt vardagsrum i centrum av Helsingfors

09.03.2020
(Foto: Patrik Lindström)

 

Fredagen den 6.3 var det äntligen dags att inviga det nyrenoverade medlemsutrymmet i centrum av Helsingfors Orfeus Lounge. Klubb Orfeus stängdes i början av oktober för renoveringen. Tidtabellen för öppning var satt till slutet av februari vilket höll då utrymmet redan under veckan var i bruk för interna möten.
På fredag var det ”öppet hus” med skumvin och tilltugg för medlemmarna. Under de 4 timmar evenemanget pågick var det en strid ström av besökare, uppskattningsvis 150 gäster hälsades välkomna. På plats var även arkitekt Rabbe Tiainen, TFiF-medlem som stått för planeringen av utrymmet och Carl Slätis ordförande för TFiFs stiftelse som svarat för finansieringen. Båda uttryckte sitt nöje med slutresultatet. Även i minglet hördes många positiva och förtjusta uttalanden om det förnyade utrymmet.

Kabinetten: ”Lilla sidan” rymmer 8 personer och ”Stora sidan” 12 personer.

 

Orfeus Lounge kan flexibelt anpassas för möten eller tillställningar för högst 35 deltagare. Här finns två ljudisolerade kabinett för 12 respektive 8 personer samt ett utrymme med soffgrupp och arbetsbord.

Hann du inte med på fredag?

Ingen panik – Orfeus Lounge är till för dig som medlem i TFiF. De flesta av föreningens möten och många evenemang arrangeras i utrymmet under veckokvällar. Utöver detta erbjuder loungen möjligheter till distansarbete, möten och avkoppling. Det finns 4 distansarbetsplatser, bredband och facktidningar samt låsbara skåp. Medlemmarna har även ett litet kök med möjlighet för te- och kaffekokning till sitt förfogande. Medlemmar får ta tre gäster med sig till loungen. Om du inte redan har en nyckel till utrymmet kan du läsa mera om loungen via länken längst ner på sidan och beställa en nyckel.

Under veckoslut kan du reservera utrymmet för privata fester.

Svante Degerth, TFiF styrelse hälsar gästerna välkomna

TFiFs t.f. verksamhetsledare Annika Nylander och TFiF stiftelsens ordförande Calle Slätis är nöjda med resultatet.

 

Läs mera om Orfeus Lounge här.

Liknande artiklar

14.04.2021

Arbetssökande, ca 50+ och vill ha stöd i ditt jobbsökande?

12.04.2021

Avtala om villkoren för distansarbete ordentligt

23.03.2021

Åt vem skulle du ge 30 000 euro?