Rickard Lindroos och Andreas Sweins är TFiFs nya studerandekontakter

09.12.2020

TFiF har anställt nya studerandekontakter på deltid till Åbo och Otnäs – Rickard Lindroos och Andreas Sweins . Båda inledde sina arbeten 1 december 2020.  

Andreas Sweins studerar kemi- och processteknik vid Åbo Akademi för fjärde året. Han har varit aktiv i bland annat Kemistklubben och Teknologkommissionen i Åbo. Under år 2020 har han fungerat som Kemistklubbens TFiF/TEK-kontaktpersonAndreas är vår nya studerandekontakt med ansvar för Åbo och Vasa.

Rickard Lindroos slutför som bäst sina kandidatstudier i byggnadsteknik vid Aalto-universitetet. Nästa höst siktar han på att inleda magisterstudier i fastighetsekonomi. Rickard har haft flera olika funktionärsposter inom Teknologföreningen och har bland annat varit disponent och styrelsemedlem år 2019. Rickard fungerar som studerandekontakt med ansvar för Otnäs och Gumtäkt.  

Studerandekontakterna fungerar som en länk mellan studerande på campus och TFiF. De kommer bland annat att ordna evenemang, ansvara för marknadsföringen av tjänster för studerande och representera TFiF i olika lokala samarbeten. Kontaktuppgifter till Andreas och Rickard hittar du under fliken ”Om TFiF”.  

På bilden: Rickard Lindroos till vänster och Andreas Sweins till höger. 

Liknande artiklar

17.06.2024

Om jag blir uppsagd

13.06.2024

Kom med i TFiFs motorcykelklubb ”MC TFiF”

11.06.2024

Cementindustrin stryper sina klimatutsläpp – forskare varnar för överoptimism