TFiF lottar ut teknologmössor

08.03.2022

Våren och Valborg närmar sig med stormsteg och snart är det dags för årets nya teknologer att få sina teknologmössor. TFiF har som tradition att lotta ut teknologmössor bland sina medlemmar som studerar till diplomingenjör vid de svenskspråkiga utbildningarna i Finland.  Kolla här nedan vad som gäller på din studieort!

 

Otnäs

I Otnäs lottar vi ut två teknologmössor bland årets phuxar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 8.3-20.4.2022. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras i samband med att mössorna delas ut.

Åbo

I Åbo lottar vi ut två teknologmössor bland årets teknologgulnäbbar som också är medlemmar i TFiF. Du deltar i utlottningen genom att uppdatera en bild i din medlemsprofil i TFiFs medlemsportal under tiden 8.3-20.4.2022. Närmare instruktioner hittar du när nedanför. Vinnarna utannonseras i samband med att mössorna delas ut.

Vasa

För studerande i Vasa ordnas ingen utlottning, utan i stället subventionerar vi alla TFiF-medlemmars teknologmössor via EnTech. Tipsa dina studiekompisar att de kan bli medlemmar på www.tfif.fi.

 

Så här deltar du i utlottningen (gäller Otnäs och Åbo):

  • Logga in i TFiFs medlemsportal. Om du inte loggat in tidigare eller ifall du glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via länken ”Återställ lösenord”.
  • Klicka på ”Ändra dina uppgifter”.
  • Kolla att uppgifterna om dig stämmer och uppdatera uppgifterna vid behov.
  • Ladda upp ett foto under fältet ”Kontouppgifter”.
  • Beställ din mössa normalt och spara kvittot. Ifall du vinner utlottningen ersätter vi dig priset för din teknologmössa (priset för mössa och lyra enligt finsktillverkad basmodell) i efterhand.

 

Om du har frågor kan du kontakta kansli@tfif.fi eller studerandekontakten på din studieort.

Liknande artiklar

19.01.2023

Ändringar i utkomstskydd gällande studier och upphovsrättigheter

18.01.2023

TEK: Diplomingenjörernas köpkraft försvagades – ”Det finns utrymme för löneförhöjningar som upprätthåller köpkraften”

16.01.2023

Hur mår forum-mag.fi?