Tidningar och publikationer

Håll dig uppdaterad! Som medlem i TFiF får du branschtidningar som medlemsförmån eller till förmånligt medlemspris. Läs digitalt eller på papper.

 

Gula Bladet

Gula Bladet är TFiFs egen medlemstidning som utkommer 4 gånger per år. Tidningen utkommer både på papper och digitalt och skickas hem per post till alla medlemmar.

I tidningen kan du bland annat läsa om aktuella ärenden i TFiF och  på arbetsmarknaden, intervjuer med intressanta profiler i affärsvärlden och om föreningens olika avdelningar och utskott. I tidningen hittar du också en evenemangskalender, möteskallelser och annan viktig information för våra medlemmar.

Tidningens senaste nummer hittar du här. (länk till Issuu)
Tidigare nummer av Gula Bladet hittar du här. (länk till arkiv)

 

Affärsmagasinet Forum

Alla medlemmar får hem Affärsmagasinet Forum per post. Du kan också läsa Forum digitalt som inloggad i medlemsportalen.

Affärsmagasinet Forum är Finlands enda svenskspråkiga affärstidskrift och riktar sig till beslutsfattare och experter inom näringslivet i Finland och Norden. Bevakningsteman inkluderar ekonomi, börs, teknik, ledarskap och arbetsliv, med reportage, profilintervjuer, livsstil och kolumner. Tidsskriften utkommer med 11 nummer/år. Lär mera om Forum här.

Forum upprätthåller dessutom diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på LinkedIn, den största svenskspråkiga gruppen i Finland och en av de största på svenska på hela Linkedin. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer. Gå med i gruppen du också!
Länk till gruppen på LinkedIn

 

Alma Talents tidningar

I ordinarie medlemskap och pensionärsmedlemskap ingår också en tidningsprenumeration på någon av Alma Talents branschtidningar.

Tidningsförmåner för ordinarie medlemmar och pensionärsmedlemmar

Om du bor i Finland får du en valbar Alma Talent-tidning antingen i pappers- eller digitalt format utan extra kostnad. Den tidning som väljs åt dig automatiskt är Tekniikka & Talous som papperstidning.

Ifall du väljer att prenumerera på en medlemsförmånstidning digitalt kan du därutöver också beställa tidningen Tekniikka & Talous som papperstidning till priset 16 €+moms/år. Denna beställning gör du genom att direkt kontakt Alma Talents prenumerationstjänst tilaajapalvelu@almatalent.fi (tfn 020 442 4100) och förlaget sköter också faktureringen.

Om du bor utomlands, men inom Norden kan du prenumerera på en valbar Alma Talent-tidning i digitalt format utan extra kostnad.

Om du bor utanför Norden  kan du prenumerera på en valbar Alma Talent-tidning i digitalt format till medlemspriset 24 €/år (inkl. moms).

Du kan välja mellan dessa tidningar
  • Tekniikka & Talous
  • Arvopaperi
  • MikroBitti
  • TIVI
  • Fakta (enbart papperstidning, därför endast för medlemmar bosatta i Finland)
  • Markkinointi & Mainonta (fram till och med 31.12.2020)
  • Metallitekniikka (fram till och med 31.12.2020)
  • Kauppalehti Optio (fram till och med 31.12.2020)
  • Tekniikan Historia (fram till och med 31.12.2020)

Bekanta dig med alternativen på Alma Talents webbsidor.

Tidningen Talouselämä för TFiF-TEK-medlemmar

Som medlem i både TFiF och TEK har du också möjlighet att prenumerera på tidningen Talouselämä till medlemspris. Tidningen Talouselämä kan även beställas som digitjänst, men ingår inte i alternativen att byta medlemsförmånstidningen till. För medlemmar utomlands tillkommer postningsavgift.

Du beställer tidningen enklast via mina tjänster i medlemsportalen. Prenumerationen är fortlöpande fram tills att tjänsten avbeställs. Årspriserna för de olika Talouselämä tidningsalternativen ser du nedan:

Talouselämä papperstidning för TFiF/TEK-medlem i Finland 45 € (inkl. moms)
Talouselämä digitjänst 45 € (inkl. moms)

Ändra din prenumeration i medlemsportalen

Du kan byta din medlemsförmånstidning från Alma Talent som inloggad i medlemsportalen eller genom att kontakta TFiFs kansli. I medlemsportalen kan du också ändra din prenumeration från papperstidning till digital tidning eller kontrollera vilken tidning du prenumererar på.

 

Tidningsförmåner för studerande
(yngre medlemmar)

Som studerande har du två olika alternativ:

Alternativ 1:
Om du enbart är medlem i TFiF får du från och med 1.1.2021 tidningen Tekniikka & Talous i digitalt format utan extra kostnad. För att aktivera den digitala prenumerationen behöver du logga in i TFiFs medlemsportal och lägga till tidningen till dina tjänster.

 

Alternativ 2:
Om du är medlem i både TFiF och TEK får du tidningarna Tekniikka & Talous samt Talouselämä i digitalt format utan extra kostnad. För att aktivera de digitala prenumerationerna behöver du logga in i oma.tek.fi och lägga till tidningarna till dina tjänster. Som studerandemedlem i både TFiF och TEK-medlemskap har du också rätt att beställa tidningen Tekniikka & Talous som papperstidning till priset 16 € + moms/år.  Denna beställning gör du genom att direkt kontakt Alma Talents prenumerationstjänst tilaajapalvelu@almatalent.fi (tfn 020 442 4100) och förlaget sköter också faktureringen.

 

Övriga tidningsrabatter

Utöver medlemsförmånstidningarna får medlemmar i TFiF 40 % rabatt på normalpriset för ytterligare Alma Talent tidskrifter när man prenumererar på dem årsvis.

Prenumerationerna på inhemska tidningar handhas direkt av Alma Talents prenumerationstjänst tilaajapalvelu@almatalent.fi (tfn 020 442 4100) och förlaget sköter också faktureringen.

Alla tjänster

Intresserad?

Bli medlem Ta kontakt