Aktivera din digitala prenumeration från Alma Talent

12.01.2024

Vid årsskiftet har det skett förändringar i de tidningsprenumerationer från Alma Talent som ingår i TFiF-medlemskapet.

Om du tidigare haft en pappersprenumeration på Tekniikka & Talous, Arvopaperi, TIVI, Mikrobitti eller Talouselämä övergår prenumerationen till en kombinationsprenumeration på samma tidning, där både papperstidningen och den digitala tidningen ingår.

Alma Talent skickar i dagarna ut ett separat epostmeddelande om hur du aktiverar tillgången till det digitala innehållet. Kontrollera också e-postens skräppost, ifall meddelandet inte kommit fram.

Kombinationsprenumerationer på Tekniikka & Talous, Arvopaperi, TIVI och Mikrobitti får en tilläggskostnad på 0,50 €/månad, likaså prenumerationer på Kauppalehti Fakta som enbart utkommer på papper.

I kombinationsprenumerationen ingår både digi- och papperstidningen. Om du vill kan du övergå till enbart digiprenumeration, som ingår i ditt medlemskap utan tilläggskostnad. Du kan enkelt göra ändringen i TFiFs medlemsportal eller per epost till kansli@tfif.fi.

En kombinationsprenumeration på Talouselämä kostar 4,25 €/månad och en digital prenumeration 2,50 €/månad.

Läs mera om de olika tidningsförmånerna.

Medlemsförmånstidningar för studerande

Yngre medlem i TFiF-TEK

Om du är medlem i både TFiF och TEK får du tidningarna Tekniikka & Talous samt Talouselämä i digitalt format utan extra kostnad. För att aktivera de digitala prenumerationerna behöver du logga in i TEKs medlemsportal och lägga till tidningarna till dina tjänster.

Yngre medlem i TFiF

Om du enbart är yngre medlem i TFiF får du tidningen Tekniikka & Talous i digitalt format utan extra kostnad. För att aktivera den digitala prenumerationen behöver du logga in i TFiFs medlemsportal och lägga till tidningen till dina tjänster.

 

Så här tar du i bruk digiprenumerationer i medlemsportalen

  1. Logga in i TFiFs medlemsportal på portal.tfif.fi .
    Som användarnamn fungerar den epostadress som finns i TFiFs medlemsregister. Om du glömt ditt lösenord kan du byta lösenord via länken ”Återställ lösenord”. Kontrollera skräpposten i din e-post, ifall länken till återställningen av lösenord inte kommit fram.
  2. Klicka på ”Ändra dina tjänster”.
  3. Kontrollera vilken tidning du prenumererar på och om du har en pappers- eller digiprenumeration i fältet ”Tidningar”.
  4. Klicka på ”Avsluta” om du har en pappersprenumeration på Tekniikka&Talous, Arvopaperi, TIVI, Mikrobitti eller Kauppalehti Fakta.
  5. Klicka på ”Lägg till tidning” och välj en av tidningarna med digitjänst från listan.
  6. Klicka på ”Lägg till”.
  7. Inom ett par dagar får du ett epostmeddelande från Alma Talent med instruktioner om hur du får tillgång till din digiprenumeration. Kontrollera också e-postens skräppost, ifall meddelandet inte kommit fram.

Liknande artiklar

17.06.2024

Om jag blir uppsagd

13.06.2024

Kom med i TFiFs motorcykelklubb ”MC TFiF”

11.06.2024

Cementindustrin stryper sina klimatutsläpp – forskare varnar för överoptimism