Mentorprogrammet TFiX – din medlemsförmån

04.09.2020

Som medlem i TFiF har du ett ypperligt tillfälle att utnyttja det nätverk som medlemskapet medför för din karriärutveckling. Ett verktyg för detta är mentorprogrammet TFiX.

Varje höst kör en ny runda igång – genom åren har tiotals mentor-adeptpar jobbat ihop för att bolla frågor kring karriärutveckling. Här förenas yngre och äldre experter i arbetslivet. Programmet, som är gemensamt för TFiF och för DIFF, leds av en styrgrupp som baserat på ansökningarna parar ihop passande mentor-adeptpar och som finns i bakgrunden som stöd under programmets gång.

Denna höst kör vi igång den 12 oktober. Sista ansökningsdag till programmet är den 13 september. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

På slutrakan med dina studier, nyutexaminerad eller söker dig vidare i karriären?
Om du har funderingar över din karriär – kanske har du frågeställningar kring dina nuvarande arbetsuppgifter eller funderar på att ta ett steg vidare och behöver konkreta råd – ansök då till adept i programmet. Observera dock att mentorprogrammet inte jobbar med rekryteringssparring.

Ställ upp som mentor
Du kan också ställa upp som mentor och dela med dig av din erfarenhet och yrkeskunskap till en yngre kollega samtidigt som även du lär dig nya saker om hur yngre tänker och beter sig på arbetsmarknaden.

Läs mera och anmäl dig >>

Liknande artiklar

14.04.2021

Arbetssökande, ca 50+ och vill ha stöd i ditt jobbsökande?

12.04.2021

Avtala om villkoren för distansarbete ordentligt

23.03.2021

Åt vem skulle du ge 30 000 euro?