Nya anställda på TFiF

12.12.2022

Fanny Alina Lindholm, Ville Helaskoski och Vilhelm Sundstedt börjar jobba för TFiF i december.

Fanny Lindholm har valts till sakkunnig inom kommunikation och digital informatör samt medlemsverksamhet och har inlett sitt arbete 12.12.2022. Fanny är politices magister i statskunskap och internationell marknadsföring från Åbo Akademi. Hon har bred erfarenhet av såväl traditionell som digital kommunikation och marknadsföring, inom den privata sektorn och som journalist och skribent. Senast har Fanny jobbat som Digital Specialist.

Till Fannys arbetsområden hör bland annat kommunikation, digital kommunikation och marknadsföring, studerandeverksamhet, mentorprogrammet TFiX och TekNatur. Hon vikarierar Emilia Juslin under Emilias föräldraledighet, som inleds 1.2.2023.

Nya studerandekontakter på studieorterna

Ville Helaskoski är TFiFs nya studerandekontakt i Otnäs och Gumtäkt. Ville studerar energiteknik för fjärde året vid Aalto-universitetet och har haft flera funktionärsposter inom Teknologföreningen vid sidan av studierna. Ville tar över efter Balder Eklöf Eira.

Vilhelm Sundstedt studerar kemi- och processteknik vid Åbo Akademi för femte året. Han har bland annat varit styrelsemedlem i Kemistklubben vid Åbo Akademis styrelse år 2020-2021 och haft flera andra förtroendeuppdrag inom studerandeverksamheten i Åbo. Vilhelm kommer att fungera som studerandekontakt med ansvar för Åbo och Vasa efter Erik Östman.

Studerandekontakterna fungerar som en länk mellan studerande på campus och TFiF. De ordnar bland annat evenemang, ansvarar för marknadsföring av tjänster för studerande och representerar TFiF i lokala samarbeten.

Vilhelm och Ville började jobba för TFiF 1.12.2022 och tar över som ansvariga studerandekontakter vid årsskiftet.

Liknande artiklar

23.04.2024

Här tankas fordon med gamla bananskal och kaffesump

15.04.2024

Mona Schalin går mot strömmen

11.04.2024

Låt bli, klicka inte på mig!